09 March 2012

adik lagi pandai

assalamualaikum.

hari ni saya rase down gile. down sangat sangat.ini semua angkara adik saya iaitu muhd ammar haqim. huh. sampai hati kau dik wat akak rase camni. semua ni gara gara sebuah jam tangan angry bird.



adik aku baru sahaja dibelikan jam angry bird kegilaan dia n sume budak budak di taska dia. then aku pun. " ehh akim dapat jam baru lahh.  meh kak yaa nak tengok." aku pun bukak lahh kepala burung bengis nih. " ehh , asal tak boleh nak bukak nih" aku pun nak emosi lahh. " ish ish asal tak boleh ni".

then adik aku cakap " camni laa kak yaa. tekan ni... haa kan da utakk"..

after few minute aku cam ........ err........ aaaaaaaaaa........... hahahahahaha





laaaaa... tekan kat situ je pun... haha. aku rase camm kakak yang paling kuno+ bengap in the world lahh. haha.  adik aku lagi cerdik koottt.. pandai kau dik, akak banggaaa dengan adik. hahaha. mybe sebab lame sangat kot duduk kat rumah. otak pun cam berabuk n tak tau pun jenis2 jam jam gini kat kedai. wohoo



boooo... ape laa atakk niii. boooo

2 comments:

  1. hehe. mestilah. tapi kadang2 tu terpakse layan. huhu

    ReplyDelete