09 May 2012

crying like baby

-korang pernah tak berangan satu hari nanti korang dapat tawaran pergi korea (esp fer those yang gila k-pop) ? 
-ape perasaan korang if korang dpt twran belajar/praktikal dkat sana ?
-sanggup tak korang nak lepaskan peluang bila ditawarkan ke korea ?
-rasa nak terjun klcc tak sebab terlalu gumbira ?

ok. apa yang aku rasa sekarang ialah satu perasaan yang sangat sangat sedih. sedih.

kenapa nak sedih lak , korea tu best kot.

enough. bukan aku yang dapat tawaran tu but my boyfie.

semalam dia cakap dia dapat tawaran praktikal dekat sana. suara dia hepy sangat. dah lah dia memang peminat kpop. dapat tawaran pergi korea lak tu. ok aku turut hepi tapi dalam masa yang sama im crying like hell ok. 4 bulan kot kat sane. lama baq hangg. kalau mama preggy dah half journey to due dah kot. hm

macam-macam perasaan yang aku rasa sekarang.

boleh ke dia terus setia ? 
kalau dia bawak balik minah korea macam mane ?
lepas ni mesti dah susah nak contact kan ?
how bout me here ???

ok. sebagai girlfriend yang baik aku patutnya bagi sokongan moral kan. 


'wahhh , im glad to here that. congratulations bie.'


nanti u boleh la jumpa taeyeon. u kan minat sangat dekat dia.


kalau terjumpa nickhun 2pm give him a kiss from me k. hahaha



shud i tell him this ? no. im sad ok. im crying. walaupun taksure lagi sebab ade interview bagai. tapi patut ke aku mendoakan dia gagal interview tuu. omg. what have i do now. i dont want to let him go , but this is what he want. this is the great opportunity fer him. fer his future. fer our future maybe.

dah la tengah sedih sebab tak dapat upu , sedih pk sambung belajar kat matrik, ni tambah lagi sedih sebab dia dah nak tinggalkan aku dengan begitu lama. kalau dia dapat interview tu , ade lagi 4 bulan je dia dekat sini sebelum dia fly.

dengan sape aku nak mengadu lepas ni ?

eventhough u said that u dont go anyway , u will be loyal , u love me blablabla
but its doesnt work be. i felt like i just let u go away from my life.

i need you now , tomorrow , and forever. please dont go.


aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh. dah dah dah. takyah la sedih sangat 4 bulan bukan nye lama pun. i wish you will success in ur interview ok .*try to calm myself.

ps : beratnya ujian Mu ini.

2 comments:

  1. wahhh , syok nye dapat pegi korea . nak pergi jugakk . jelous :') huhu . be strong gurl . auumm ^^

    ReplyDelete
  2. hmmm. ok. thx.

    mmg jeles. huhu

    ReplyDelete