02 March 2012

A , AB , BA ?

assalamualaikum.

hyee korangg. ade lagi ke orang nak drop kat blog aku. yelaa aku dah jarang update. mesty korang dah tak sudi kan nak bace blog paling tah hape hape dalam dunie ni. sob sob. takpe lah aku pahamm. hehe. intro dah overwhelmed kan. ok ok. dah dah. takmo tacing tacing.

ok ok. hari ni aku nak cite sal darahhh. eeiiuuuww darahhh. geli doh. eh he aku tak geli darah lahh cume ngeri je. aku ngeri tengok orang ekciden ( mengade eja cemni) pastu banyak2 darah kat badan dia. meleleh leleh aku rase takot gile. aku cam dapat rase kan kesakitan yang dia alami. memahami tak aku ? wahaha. aku ade sorang kawan yang tak ley tengok darah. if dia tengok darah. mesti dia nak muntah. wekk wekkk. eii. aku cam terfikir yang dia 'berdarah' tiap tiap bulan tu cmne ek. takkan dia wekk wekkk tiap tiap bulan. ngee wallahhualamm.


'alaa , darah je der. takde hal lahh"..
( memang la kau tak takot darah sebab kau tu vampire yg hemsem. )

ok ok. cite sal darah. korang tau ke blood type korangg. haa ade lagi yang tak tau. ish ish. apelahh. aku pun baru je tau jenis darah aku taun lepas. haha. eksyen cam dah tau lame dah. sakit weh mase nak check darah , jarum tu cucuk jari. ohh lupe nak gitau darah aku jenis A. (takpelah aku gitaw je aku tau korang taknak tau pun. huu) . ade tu aku bace jenis darah boleh menentukan personaliti seseorang. ye ke camtu ? lau camtu kena cari bf yang ade darah same lah baru same sifat same pangai ek. tak tak.

tak tak tak. sebab bf aku bukan darah A tapi ok je  ade je persamaan. boleh je get along. apelahh. tak tak.

ingat lagii. conversation aku n dia

aku : i dah tau dah i darah ape ?
him : yeke ? ap ?
aku : u rase ?
him : em.. O kot.
aku : tak lahh A.
him : owhh.. em nanti anak kita takde lah yang darah O.
aku : emm aah kan.
him : ade A , B , ngn AB je.
aku :  betul2.
him : ehh , u tau ke i darah ape ?
aku : tau lah. AB kan ?
him : ye ke. i ade bagitau ke? taklaa.
aku : yee. i ingat lahh. u ade bagitau dulu. AB kan ?
him : bukan AB lahh.
aku : dah tuu ?
him : BA. haha
aku : haha. mane ade darah BA............


grrrrr


2 comments:

  1. aku darah A jugakk ! same la titewww . HAHA

    ReplyDelete
  2. haha. yeahhh ! memang saing bena ahh gini kan.

    ReplyDelete