03 January 2012

dah bace punye pasal


assalamualaikum.

korangggg. aku dah tengok Ombak Rindu. haha. nampak sangat ketinggalan kan. dah berkurun dah cite tuu. (berkurun ?). yela yela aku tak sempat tengok wayang arituu. tapi aku sedihh sebab aku rase cam novel lagi best. yelaahh memang ramai yang cakap sape yang dah bace novel dye akan cakap tak best tapi sape yang tak bace lagi novel dye akan cakap best gile sambil nangis nangis. hmmmMySpace



4 comments:

  1. smpai skrg x tgk lagi crte tu last tgk crte wayg crte real steel hehehe

    ReplyDelete
  2. hehe. xpe x rugi pun tak tgk cte tuh.

    ReplyDelete
  3. haha..terbaik ahh :)

    ReplyDelete