27 February 2011

beli dan beli


beli buku di kedai buku : dah masuk bulan 3 then saya baru nak beli buku latihan SPM. ish3. tp xpekn belum terlewat lgi rite ? emm . bukan ape. sje je xnak beli awal2 sbb ap ? sbb ... kalau beli awal2 pun belum tentu buat lg kn. btul x ? in fact , buku latihan f4 taun lepas pun belum habis buat lg. cop3. bkn belum habis buat tp mmg x buat langsung. haha. betul. latihan sejarah je yg buat. ish3. bile mak tnye. 'iraaa , buku latihan mak beli tu da buat belum , asik tgk tv je' . then aku wat2 la tuka topik. ' emm.... mak , mak masak ap hari ni ?':P hee. malas b .tp tulahh. harap2 buku yg baru beli ni aku nak buat smpai habis. azam bru tuk spm :PP

beli shawl di bpj : shawl lagi shawl lagi. haha. harger kt rumah aku yg tempat letak shawl 2 dah hampir patah dah sbb xdpt tampu shawl2 yg ade. hahaa. tp xpe la belum patah lagi , tggu patah dulu bru la aku berhenti beli. hee. tp mmg murah kot shawl kt kedai tuh. shawl yg harge rm15 abg tu kasi kasi rm13 je. yg harge rm18 dye kasi rm13 jugak. ade yg harge rm 15 dye kasi rm10 je der. murah kn. inner pun murah rm8 dye bagi rm5 jew, tp yg murah2 ni kne tawar la kn lau x tawar mmg jd pahit lahh. haha. siyes la abg tu mmg cool gle , kalau abg hensem sket lg , dah lame sy belanje abg makan la bang. haha

No comments:

Post a Comment